Brink trekhakenBrink trekhaken

Brink Trekhaken

Autoservice Goedhart is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Als Brink trekhaak montagepartner geven we exclusief 5 jaar garantie op trekhaak en montage.

Lees verder

Autoservice Goedhart: montagestation voor Brink trekhaken

Autoservice Goedhart is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Dit is een werkplaatsconcept met meer dan 250 onafhankelijke werkplaatsen in Europa.

Het Brink trekhaak montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het uitwisselen van kennis, het volgen van trekhaak montage trainingen en het gebruik van kwalitatieve Brink trekhaken en kabelsets. Autoservice Goedhart geeft als Brink trekhaak montagepartner exclusief 5 jaar garantie op de trekhaak, kabelset en montage.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak en de bijbehorende bekabeling een steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen. Autoservice Goedhart is aangehaakt als Brink trekhaak montagepartner, omdat zij de kennis en middelen in huis hebben voor vakkundige inbouw.


DIRECT EEN TREKHAAK ZOEKEN?

Vul hieronder uw kenteken in om direct de juiste trekhaak te vinden. Als u er niet uitkomt, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Autoservice Goedhart

Zandruiter 21
1731 LJ Winkel
0224-542424
0224-542484
arnold@alfaromeogoedhart.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats