Skip to main content

Cuore Sportivo. Zonder twijfel één van de mooiste slogans in de autowereld. Het Milanese automerk heeft het hart op de juiste plaats en mede daardoor een rijke historie in de autosport. Zowel in de Mille Miglia als ook in de Formule 1 en later de Deutsche Tourenwagen-Masters (DTM) behaalde Alfa Romeo veel successen. In veel klassiekerrally’s zijn de Giulia Sprint en de GTAm dan ook onverminderd populair. Ook de modellen die in de decennia daarna volgden, kenden veel liefhebbers. Helaas is er de laatste jaren iets minder keuze voor ‘jan modaal’, maar met de komst van de Giulia en binnenkort de Tonale hoopt Alfa Romeo weer mee te kunnen doen in de populaire segmenten.

Een nieuw Alfa Romeo kopen is het leukste wat je kunt doen. Maar het restaureren of weer laten opknappen van je klassieker is natuurlijk ook een optie.

Het reviseren en restaureren van uw Alfa Romeo motorblok zijn werkzaamheden die u aan ons rustig kunt overlaten. Wij maken er altijd wat moois van en stellen uw motor altijd piekfijn af. Ook nemen wij andere motormerken graag onder handen en maken deze weer als nieuw laten zodat deze weer als nieuw presteren.

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.